Personal Styling

Square
Binnenkort een belangrijke gelegenheid? En denk je:
”help, wat moet ik aan?” I’m here to rescue!

PERSONAL STYLING VOOR FOTOSHOOTS/EVENTS EN AL UW WENSEN


DRESS HOW YOU WANT TO BE ADDRESSED!


Door de juiste kleding te dragen bij een event, fotoshoot of een bepaalde gelegenheid, straal je professionaliteit uit en dat verhoogt je representativiteit. Kleding is niet alleen maar kleding:het laat ook zien wie je bent, wat je verhaal of je boodschap is en waar je voor staat. Kleding is een manier om te communiceren. De eerste indruk wordt immers bepaald door het uiterlijk. Dat wordt vaak vergeten.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken om wat je aan gaat doen. Ik zoek dat voor je uit. Hierdoor heb je de ruimte om je te focussen op jouw opdracht en missie.

€49,-

QUICK OUTFIT CHECK

Wil je in 60 min. je volledige outfit on point? Vanuit huis? Dat kan! Je krijgt 1 tot 4 outfits die ik persoonlijk voor je samenstel. Volledig passend bij wie je bent, jouw figuur, je stijl, story, branding, locatie en budget. En niet te vergeten inclusief rekwisieten en poses zodat jij en de outfit goed tot zijn recht komen. Samenvatting per set wat en hoe af te stylen. En tot slot krijg je een checklist voor het kreukvrij inpakken! Wie wil dat nou niet?
€99,-

FUTURE OUTFIT CHECK

Dit is handig voor als je al weet dat je dit jaar nog een event, fotoshoot of een andere gelegenheid gepland hebt staan waarvoor je ook graag advies wilt. Hiermee voorkom je dat je je daar druk om hoeft te maken. Je hebt het immers al geregeld! De Future Outfit Check bestaat uit 2 sessies. Één nu en één vlak voor je gelegenheid zodat niks wordt vergeten. Handig toch?
€549,-

DON’T WORRY, I GOT THIS!

Een fotoshoot of gelegenheid van A tot Z verzorgd? LEES: Je outfits helemaal compleet van top tot teen, je outfits op locaties, gestoomd en wel, alle bijbehorende schoenen en accessoires en dat bovendien alles wordt afgestemd met de rest van het team of degene met wie het event of de gelegenheid doet? Van make-up, haar tot locatie zodat écht alles klopt? Kies dan dit pakket waarbij ook ikzelf aanwezig ben om je te voorzien van de finishing touch én zodat je shined als nooit te voren. Hoe fijn is dat?

BUY LESS.
CHOOSE WELL.
MAKE IT LAST.


€149,-

RESTYLE YOUR CLOSET

Heb je een kast vol met kleding hangen, maar denk je toch elke dag dat je niets hebt om aan te trekken? Dit is herkenbaar voor velen. Want vaak zie je door de bomen het bos niet meer. En wat doe je dan? Dan koop je nieuwe kleding omdat je denkt dat je niks passends meer hebt. En dan herhaalt zich dit patroon. Geen zorgen! Ik help je daarbij! Zodat je elke dag wél wat hebt om aan te trekken met eindeloze combinaties. Hoe leuk is dat?
€349,-

NEW WARDROBE

Vind je het moeilijk om te bepalen wat bij jou het beste staat? Waar JIJ van gaat stralen? Wil je geen miskopen meer? Wil je kleding die écht bij jou past? Bij jouw figuur en persoonlijkheid? Heb je geen zin of tijd om te gaan winkelen? Dan kan ik jou daarbij helpen. In één handomdraai heb jij een nieuwe garderobe! Gaaf toch?
€179,-

NEW OUTFITS

Liever alleen een paar nieuwe outfits? Dan is dit het pakket wat je moet hebben! Je gaat een halve dag (4uur) samen met mij shoppen, gezellig! (of ik shop vóór jou). Dit kan in de ochtend, middag, weekend of op een koopavond. Net wat jij het fijnst vindt. Handig toch?