NEW WARDROBE

Square
€349,-

Vind je het moeilijk om te bepalen wat bij jou het beste staat? Waar JIJ van gaat stralen? Wil je geen miskopen meer? Wil je kleding die écht bij jou past? Bij jouw figuur en persoonlijkheid? Heb je geen zin of tijd om te gaan winkelen? Dan kan ik jou daarbij helpen. In één handomdraai heb jij een nieuwe garderobe! Gaaf toch?

Dit zit erbij inbegrepen:

 • Uitgebreide intake aan huis of op afstand via beveiligde omgeving met Zoom (1-2 uur)
  Tijdens de intake vertel je mij jouw wensen, zo krijg ik een indruk van jouw huidige kledingstijl en persoonlijkheid. Hierdoor kan ik goed bepalen in welke kleding jij je goed zal voelen. Uiteraard wordt ook het kledingbudget vastgesteld.
 • Nieuwe kleding aanschaffen (samen of alleen) (5-6 uur)
  De meeste mensen kiezen ervoor dat ik voor jou ga shoppen. Zo kan ik alvast alle combinaties vaststellen, zodat je niet winkel in én uit hoeft. Als je liever samen wilt shoppen is dat uiteraard ook mogelijk en wordt het een hele gezellige en leuke shopdag!
 • Kleding proberen (als ik voor jou shop). (2-3 uur)
  Het leukste moment, alles komt nu samen waar we (samen) aan hebben gewerkt. Je komt bij mij langs of ik bij jou en dan gaan we je nieuwe aanwinsten bewonderen. Alles hangt op combinatie gesorteerd. Tijdens het doorpassen laat ik je alle mogelijkheden zien, zodat je kan zien hoe je de kleding optimaal kan gebruiken. Als we klaar zijn heb je nieuwe kleding, weet je hoe je het kan combineren op verschillende manieren en hoe te stylen. (Als een kledingstuk niet goed zit, zal ik die omruilen en je neemt alleen kleding die je leuk vindt en perfect past uiteraard).

  Heb je liever een paar nieuwe outfits? Dat kan ook, ga dan voor pakket ‘NEW OUTFITS’

* Alles is ook mogelijk op afstand

* Last minute te boeken
* Óók beschikbaar in de weekenden